Ügyfélszolgálat: +36 30 6406488
Gyere, bemutatom neked az ovimat!

Gróf Ákos Mátyás vagyok, az első lakó.

Ő az én anyukám, Grófné Szerecz Diána , az Aprajafalva Angol-Magyar minióvoda működtetője. 1980-ban született Kaposváron, a Táncsics Mihály Gimnáziumban érettségizett, majd a Pedagógiai Főiskolán végzett óvodapedagógus szakon kitüntetéses diplomával, ezután a BGF Pénzügyi Számviteli Karán szerezte meg a pénzügyi diplomát.  

Amikor én a világra jöttem, anyáék is szembetalálták magukat a kérdéssel, hogyan válasszanak majd bölcsődét - óvodát, milyen a jó óvoda. Mint minden szülő, ők is azt szeretnék, hogy én ne csak otthon, hanem a bölcsődében és az óvodában is jól érezzem magam, szeretetteljes, biztonságos környezetben legyek, törődjenek velem. Önfeledten játszhassak, jó étvággyal finomat és egészségeset egyek, nyugodtan aludjak, és szépen, fokozatosan önállóságot tanuljak. Szeretnék tudni, mivel töltöm a napjaimat, amikor nincsenek velem, milyen dalokat, mondókákat tanulok, mit rajzolok, kivel játszok.

Elképzelték a számomra jó családi napközit, majd megvalósították. Olyannak teremtették, ahol legfontosabb a gyermek, vagyis ÉN!  Fontosnak tartják a szellemi és testi fejlődésemet, az önállóságra való szoktatásomat, de teszik mindezt úgy, hogy folyamatosan a segítségemre vannak, miközben figyelnek minden apró részletre.

Szeretettel várunk Téged is! (Áki és anya)
 

Óvónénik

Pintérné Erdélyi Tímea, óvónéni.

32 éves óvodapedagógus, férje és két gyermeke van, egy fiú és egy lány. Nagyon fontos szerepet töltenek be az életében a család és a hivatás. Mióta az eszét tudja, erre a pályára készül és az iskoláját is ennek megfelelően végezte 2002-ben a soproni pedagógiai főiskolán. A suli elvégzése után dolgozott egy ici pici faluban, ahol nagy szeretet vette körül, de fontos volt számára a családalapítás is, ezért a gyakorlata a gyermekeiben van, de mellettük gyermekfelügyeletet is vállalt! Nagy szeretettel végezte, ösztönzőleg hatott rá, hogy minden nap apró csodákban van része mellettük. A fizetségét is minden nap megkapja: öleléseket és sok puszit tőlünk az apróságoktól. Azt szokta mondani, megéri óvó néninek lenni pont ezért!

Hát, ők azok, akik vigyáznak rám. Ha szeretnél még többet megtudni vagy csak egyszerűen eszedbe jutott valami, akkor írjál nyugodtan anyának az alábbi címre: 

 

Kapcsolat: belvarosinapkozi@gmail.com

 Aprajafalva miniovi, ahol játék a tanulás!

Milyen előnyöket élvez Ön, mint szülő, ha az Aprajafalva családi napközit és Mini Óvodát választja gyermekének?

 1. A belvárosban, vagyunk, így gyalogosan is könnyen megközelíthető a napközink
 2. A kis létszám miatt a kicsiket folyamatosan szemmel tudjuk tartani, így gyermeke állandó felügyelet alatt van
 3. Olyan óvodapedagógus foglalkozik gyermekével, aki a magas szakmai munka mellett rengeteg élménnyel gazdagítja a rábízott csemetéket(arcfestés, játékos angol nyelvtanulás, stb.)
 4. A családi napközi havi díja olyan szolgáltatásokat tartalmaz gyermeke számára, mint a napi 4-szeri étkezés, kirándulások, állatkerti séták, zeneovi, torna, angol nyelv oktatás és még sok minden más, amit a szolgáltatások menüpont alatt megtalál.

Kik választanak minket?

 • Azok a szülők, akik munkavállalás mellett nem tudják megoldani gyermekük biztonságos felügyeletét
 • Azok, akik a túlzsúfolt intézményi ellátás helyett előnyben részesítenék a kislétszámú (5-7 fő) óvodai csoportot, a családias, szerető légkört
 • Azok a szülők is jól járnak velünk, akik még nem a hét minden napján, de már rendszeresen szeretnék gyermeküket kisgyermekek közösségébe járatni.
 • Azok, akik még nem íratták be bölcsődébe, óvodába a gyermeküket
 • Azok, akik a túlzsúfolt állami intézményből szeretnék kis létszámú, családi légkörbe átíratni a gyermeküket
 • Azok, akiknek néhány órára van szükségük ügyeik intézéséhez
   

Egyszóval azok, akik szeretnének többet és jobbat adni gyermeküknek

Mi a fő tevékenységünk?

Az Aprajafalva családi napközit kifejezetten kis csoportos (5-7 fő) bölcsödei és óvodai tevékenységre hoztuk létre.

Kinek a legjobb választás az Aprajafalva Családi Napközi?

 • Azoknak a szűlőknek, akik elfoglaltságuk miatt nem tudják megoldani a gyermekük elhelyezését.
 • Azoknak a szűlőknek, akik nem kaptak helyet, vagy egész egyszerűen a nagy létszám miatt nem akarják gyereküket elhelyezni a zsúfolt állami intézményekben.
 • Azoknak a szülőknek, akik a legtöbbet szeretnék adni a gyermeküknek.  

>